Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Еритрея

Имоти за продажба в Еритрея

Еритрея е североизточна африканска държава на брега на Червено море, граничеща с Етиопия, Судан и Джибути. Столицата е Асмара.

Еритрея остава една от най-бедните страни в света, така че пазарът на недвижими имоти е труден и намирането на имот за продажба в Еритрея е трудна задача.

Няма налични официални оценки, които да отчитат броя на сделките с недвижими имоти в агенцията за регистрация на недвижими имоти и това още повече затруднява намирането на имот за продажба в Еритрея.

Финансовата система на Еритрея също се счита за недостатъчно развита, с ограничено предлагане на финансови услуги.

Това, което още повече затруднява търсенето на имот за продажба в Еритрея, е и закон, който дава на държавата всички права върху собственост и това създава сериозна пречка за пазара на недвижими имоти.

Ако обаче желаете да инвестирате в имот за продажба в Еритрея, най-добрият град е столицата.

Асмара е град, където има много италианско присъствие. , също се превърна в обект на световното културно наследство на ЮНЕСКО и има уникален архитектурен стил, който сякаш се е задържал през 1930-те години. Други два града, в които можете да инвестирате в имот за продажба са Филфил и Керен.

2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB